Skip to content Skip to footer

Družinsko podjetje Elkoplast – 30 let strokovnosti in predanosti talnim oblogam

Družinsko podjetje Elkoplast je resnično zaklad v svetu talnih oblog. S svojimi 30-letnimi izkušnjami in strastjo do ustvarjanja vrhunskih talnih rešitev, smo postali vodilno podjetje v panogi. Naša predanost kakovosti, zanesljivosti in odlični storitvi nas postavlja v ospredje k pridobivanju zaupanja strank.

Elkoplast je zgrajen na temeljih družinske tradicije, kar se odraža v našem pristopu k delu. Vsak korak v procesu je premišljen in izveden z najvišjo stopnjo strokovnosti. Naša ekipa strokovnjakov z izkušnjami v panogi talnih oblog je pripravljena prisluhniti in svetovati strankam glede najboljše rešitve za njihov prostor.

Ena izmed najizstopajočih lastnosti Elkoplasta je sposobnost, da sledimo nenehnim trendom in inovacijam v panogi talnih oblog. Vedno smo v koraku s sodobnimi materiali, tehnologijami in dizajni, kar omogoča strankam, da izberejo med široko paleto talnih oblog, ki ustrezajo njihovemu okusu, slogu in potrebam.

Kakovost izdelkov je za Elkoplast ključnega pomena. Sodelujemo le z zanesljivimi dobavitelji, ki zagotavljajo vrhunske materiale in trajnostne rešitve. Talne obloge Elkoplast so znane po svoji vzdržljivosti, odpornosti na obrabo in enostavnem vzdrževanju, kar pomeni, da bodo dolgo časa ohranjale svoj prvotni videz in funkcionalnost.

Nismo le ponudnik talnih oblog, temveč tudi ustvarjalci prijetnih in funkcionalnih prostorov. Naša strast do estetike in detajlov se odraža v številnih možnostih dizajna in vzorcev, ki jih ponujamo. Ne glede na to, ali želite klasičen, sodoben ali unikaten videz, boste pri Elkoplastu našli popolno talno oblogo za vaš dom ali poslovni prostor.

Ponosni smo na svoje družinske vrednote, kar se odraža tudi v našem odnosu do strank. Pri nas se stranke ne počutijo le kot številke, temveč kot del družine. Prijazno osebje je vedno pripravljeno prisluhniti, svetovati in se prilagoditi individualnim potrebam strank.

Če iščete zanesljivega partnerja za talne obloge, ste prišli na pravo mesto. Naše 30-letne izkušnje, strokovnost in predanost so zagotovilo, da boste prejeli vrhunsko kakovost in vrhunsko storitev. Zaupajte Elkoplastu, da vam pomagamo ustvariti čudovit in funkcionalen prostor v katerem boste lahko uživali še vrsto let.

Delovni čas

Pon-Pet: 7:30 AM – 3:30 PM

Sobota: Po predhodnem dogovoru

Nedelja: Po predhodnem dogovoru

Podjetje

Elkoplast – Import Export proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. Bevško 2, 1420 Trbovlje

Kontaktirajte nas

 

WOEXA™

©2023/24 ELKOPLAST.SI. All Rights Reserved.