Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

V naši trgovini vam ponujamo široko izbiro tekačev, ki so odlična rešitev za popestritev vašega doma ali poslovnega prostora. Tekači so vsestranski in funkcionalni, saj poleg dekorativnega videza tudi zaščitijo tla pred obrabo, umazanijo in poškodbami.

Na voljo imamo tekače v različnih dolžinah, širinah, barvah, vzorcih in materialih, da lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu slogu in notranjemu oblikovanju prostora. Ne glede na to, ali iščete klasičen, sodoben, eleganten ali barvit tekač, smo prepričani, da boste pri nas našli popolno rešitev.

Naši tekači so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost, odpornost proti obrabi ter enostavno vzdrževanje. Imamo tekače iz naravnih vlaken, kot so volna ali bombaž, ki ustvarjajo toplo in prijetno vzdušje v prostoru. Prav tako imamo tudi tekače iz sintetičnih materialov, ki so trpežni, enostavni za čiščenje ter odporni proti madežem.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri pravega tekača za vaš prostor. Zavedamo se, da je izbira tekača pomembna odločitev in želimo vam zagotoviti najboljšo možno izkušnjo. Na voljo smo tudi za nasvete glede namestitve, vzdrževanja ter kombiniranja tekačev z ostalimi elementi notranje opreme.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši trgovini, kjer vam bomo s ponosom predstavili našo bogato izbiro tekačev. Naša ekipa vam bo na voljo za pomoč, nasvete in odgovore na vsa vaša vprašanja. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte preko telefona ali e-pošte.

Delovni čas

Pon-Pet: 7:30 AM – 3:30 PM

Sobota: Po predhodnem dogovoru

Nedelja: Po predhodnem dogovoru

Podjetje

Elkoplast – Import Export proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. Bevško 2, 1420 Trbovlje

Kontaktirajte nas

 

WOEXA™

©2023/24 ELKOPLAST.SI. All Rights Reserved.