Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

V naši trgovini imamo na voljo široko paleto tekstilnih talnih oblog, ki vam bodo prinesle udobje, toplino in estetski izgled v vašem prostoru. Ne glede na to, ali iščete preproge, talne obloge iz tepihov ali tekstilne ploščice, smo prepričani, da boste pri nas našli popolno rešitev za svoje potrebe.

Naša ponudba tekstilnih talnih oblog vključuje različne materiale, vzorce, teksture in barve, da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu in notranjemu oblikovanju prostora. Ne glede na to, ali želite mehko, puhasto takstilno oblogo za spalnico, elegantne preproge za dnevno sobo ali praktične tekstilne plošče za poslovni prostor, smo tu, da vam pomagamo najti pravo rešitev.

Tekstilne talne obloge so odlična izbira za ustvarjanje prijetnega in udobnega vzdušja v vašem domu ali poslovnem prostoru. Poleg tega nudijo tudi zvočno izolacijo, kar je še posebej pomembno v prostorih, kjer želite zmanjšati hrup in ustvariti mirno okolje.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala pri izbiri prave tekstilne talne obloge za vaš prostor. Zavedamo se, da je izbira talnih oblog pomembna odločitev in želimo vam zagotoviti najboljšo možno izkušnjo. Na voljo smo tudi za nasvete glede vzdrževanja in čiščenja tekstilnih talnih oblog, kot tudi polaganje, da bodo vaša tla dolgo časa ostala lepa in funkcionalna.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši trgovini, kjer vam bomo s ponosom predstavili našo bogato izbiro tekstilnih talnih oblog. Naša ekipa vam bo na voljo za pomoč, nasvete in odgovore na vsa vaša vprašanja. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte preko telefona ali e-pošte.

Delovni čas

Pon-Pet: 7:30 AM – 3:30 PM

Sobota: Po predhodnem dogovoru

Nedelja: Po predhodnem dogovoru

Podjetje

Elkoplast – Import Export proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. Bevško 2, 1420 Trbovlje

Kontaktirajte nas

 

WOEXA™

©2023/24 ELKOPLAST.SI. All Rights Reserved.