Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

V naši trgovini s talnimi oblogami imamo na voljo široko paleto laminatov vseh barv in vzorcev, da boste lahko izbrali tisto, kar najbolj ustreza vašemu slogu in notranjemu oblikovanju prostora. Ne glede na to, ali iščete nevtralne tone, živahne barve ali teksturirane vzorce, smo prepričani, da boste pri nas našli popolno talno oblogo za svoje potrebe.

Naša izbira laminatov vključuje najnovejše trende in priznane blagovne znamke, s katerimi sodelujemo. Zagotavljamo visoko kakovostne izdelke, ki so trpežni in odporni na obrabo, da bodo vaša tla ostala lepa in brezhibna še vrsto let. Naši laminati so oblikovani tako, da se odlično obnesejo v različnih prostorih, vključno s stanovanji, hišami, pisarnami in javnimi prostori.

Strokovno usposobljen prodajni tim je vedno na voljo, da vam pomaga pri izbiri pravega laminata za vaš prostor. Z veseljem vam svetujemo glede najboljših barv, vzorcev in debelin glede na vaše potrebe in preference. Prav tako vam nudimo polaganje in nasvete glede vzdrževanja, da boste lahko uživali v dolgotrajni lepoti in funkcionalnosti vaše nove talnege obloge.

Poleg kakovosti pa vam zagotavljamo tudi konkurenčne cene. Verjamemo v dostopnost in razumno ceno za naše stranke, zato si prizadevamo za odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Tako boste lahko pri nas dobili visokokakovosten laminat po ugodni ceni, kar bo zagotovo zadovoljilo vaša pričakovanja.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši trgovini, kjer vam bomo z veseljem predstavili našo bogato izbiro laminatov. Naša ekipa vam bo na voljo za pomoč, nasvete in odgovore na vsa vaša vprašanja. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte preko telefona ali e-pošte. 

Leave a comment

Delovni čas

Pon-Pet: 7:30 AM – 3:30 PM

Sobota: Po predhodnem dogovoru

Nedelja: Po predhodnem dogovoru

Podjetje

Elkoplast – Import Export proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. Bevško 2, 1420 Trbovlje

Kontaktirajte nas

 

WOEXA™

©2023/24 ELKOPLAST.SI. All Rights Reserved.