Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PVC talne obloge so priljubljena izbira za mnoge prostore zaradi njihove izjemne trpežnosti, enostavnosti vzdrževanja in raznolikosti oblikovalskih možnosti. Ta vrsta talne obloge je izjemno odporna na vodo in obrabo, kar jo naredi idealno izbiro za prostore, kot so kuhinje, kopalnice, pralnice in visoko prometna območja.

Na voljo so v širokem spektru barv, vzorcev in tekstur, kar omogoča, da se prilegajo skoraj vsakemu stilu notranjega oblikovanja. Nekatere PVC talne obloge so celo zasnovane tako, da posnemajo videz drugih materialov, kot so les, kamen ali keramika, kar vam omogoča, da dosežete želeni videz brez dodatnih stroškov ali vzdrževanja.

So zelo trpežne in odporne na obrabo, praske in vlago. To jih naredi idealne za prostore, kjer je veliko prometa ali kjer je možnost vlage ali razlitja, kot so kuhinje, kopalnice in hodniki. Poleg tega je vzdrževanje PVC talnih oblog zelo enostavno. Redno čiščenje s sesalcem ali mokro krpo je običajno dovolj, da ohranijo svoj videz in funkcionalnost.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala pri izbiri prave PVC talne obloge za vaš prostor. Zavedamo se, da je izbira talnih oblog pomembna odločitev in želimo vam zagotoviti najboljšo možno izkušnjo. Na voljo smo tudi za nasvete glede vzdrževanja in čiščenja talnih oblog, kot tudi polaganje, da bodo vaša tla dolgo časa ostala lepa in funkcionalna.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši trgovini, kjer vam bomo s ponosom predstavili našo bogato izbiro talnih oblog. Naša ekipa vam bo na voljo za pomoč, nasvete in odgovore na vsa vaša vprašanja. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte preko telefona ali e-pošte.

Leave a comment

Delovni čas

Pon-Pet: 7:30 AM – 3:30 PM

Sobota: Po predhodnem dogovoru

Nedelja: Po predhodnem dogovoru

Podjetje

Elkoplast – Import Export proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. Bevško 2, 1420 Trbovlje

Kontaktirajte nas

 

WOEXA™

©2023/24 ELKOPLAST.SI. All Rights Reserved.